Lachen is gezond en leuk!

Steven Seagal feiten

Enkele weetjes en feiten over de welbekende acteur: Steven Seagal. Steven Seagal is een Amerikaanse actiefilm acteur, producer, schrijver, martial artist, gitarist en plaatsvervangend sheriff. Hij behoort tot een generatie van held tonen actie acteurs die in vele films blockbuster actie van de late jaren 1980 en 1990, zoals Sylvester Stallone, Jeff Speakman, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Christopher Lambert en Arnold Schwarzenegger.

Het toppunt van...

Iedereen kent de bekende moppen wel: wat is het toppunt van... Hier vindt u een hele lijst met de leukste.

Lotto Weekend Miljonairs

Bekend bij iedereen. De TV show waarin mensen vragen moeten beantwoorden om zo de hoofdprijs van 1 miljoen euro te winnen. Meestal beginnen de vragen simpel en worden ze steeds moeilijker. Maar sommige mensen weten bij de simpelste vragen al een fout te maken of nog erger, het hele publiek. Kijk hier naar een overzicht met allemaal grappige momenten bij Weekend Miljonairs!

Telefoon Terreur

Jan neemt mensen in de maling in het programma van Jensen. Hier staan ze nog eens allemaal op een rij. Stuk voor stuk telefoonterreur klassiekers die je zeker aan het lachen zullen brengen!